25 Kasım 2013 Pazartesi

VIVENSE ILE RUHUNU RENKLENDIR !

Merhaba herkese,

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı Hardal' da çok hoş bir organizasyonla Vivense'nin tasarımlarıyla ruhumuzu renklendirdik. Mark Wentworth' ün eğlenceli sunumuyla başlayan bu güzel etkinlik yastıklarımızı tasarlamakla noktalandı. 

Bu arada Mark Wentworth kimdir diye soranlara; Mark Wentworth Lizbon ve Londra' da yaşayan ve 22 yıldır kişisel gelişim üzerine çalışmakta olan bir usta; aynı zamanda ''Color For Life'' isimli ''Renk Terapisi Eğitim Okulu'' nun da kurucusu ve direktörü.
Mark Bey' in :) anlattığına göre hepimizin birer yaşam yolu rengi var. Sizde kendi renginizi merak ediyorsanız
http://www.vivense.com/benimrengim adresine tıklayabilirsiniz ;) Renginizin karakter özelliklerine gelirsek;

1-Kırmızı: Aktif, dinamik, atak, anı yaşayan, sabırsız. Hep 1 numara olmak isterler. Son derece telaşlı ve heyecanlı bir yaşam yoludur.
2-Turuncu: Eğlenceli, sevecen, rahat, talihli, popüler. Duygu değişkenliği ayın döngüleriyle ilişkilidir. Sabırlı, neşeli ve dengeli bir yaşam yoludur.
3-Sarı: Mutlu, neşeli ve günşığı gibidir. Gelişmiş bir zihinsel zekaya sahiptirler. Harekete geçirici, zeki insanlardır.
4-Yeşil: Doğa ile doğal bir yakınlıkları vardır. Belirli bir düzeni izlerler. Pratik, dengelidirler.
5- Mavi: Bu yaşam yolu sükunet, gündüz düşleri ve huzurla ilişkilidir. Umursamayan, bakıp gözeten, yaratıcıdırlar ve doğal şifacıdırlar.
6- İndigo (Çivit Mavi): Algıları çok açıktır. Psişik yetenekleri baskındır. Aile onlar için çok önemlidir. 
7- Menekşe: Güçlü inançları vardır. Zariftirler. Çılgın ve canlı bir hayalgücüne sahiptirler. Sevgi ve anlayışla büyüyüp gelişirler.
8- Gül Pembe: İdarecidirler. Dünyanın dört bir yanını dolaşırlar. Arkadaş canlısı ve sevecendirler. 
9- Altın: Doğal öğretmendirler. Mutlak kusursuzluğu hedeflerler. Duygusal yapılıdırlar. Mutlaka iki zıt yanlarını dengelemeyi öğrenmelidirler.

Hardal'ın sunduğu lezzetli ikramlar eşliğinde, bu güzel bilgileri de aldıktan sonra sıra gelmişti yastık tasarlamaya :)


Canım arkadaşım Duygu Şenyürek'in yastığı :)


Gift-1

Gift-2

Bizleri bu etkinlikle çok çok mutlu eden Salt İletişim ve Vivense' ye teşekkür eder, bu güzel etkinliklerin devamını dilerim. Ayrıca vivense.com da renginize uygun muhteşem ev dekorasyon ürünleri var, mutlaka inceleyin derim ;)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder