24 Kasım 2013 Pazar

CLINIMED GUZELLIK GUNU

Herkese merhaba,
Geçtiğimiz günlerde blogger arkadaşımız Serap Tan'ın davetiyle Nişantaşı'nda bulunan Clinimed Kliniğine misafir olduk. Sıcak sohbetlerin yanısıra klinikte bulunan dermatoloji doktoru Elif Hanım'ın verdiği bilgilerle harika bir akşam geçirdik diyebilirim. Ve bu etkinlik sayesinde mükemmel bir insan tanıdık; Hande Kazanova. Hande Hanım içtenliği, sıcaklığı, sempatisiyle hepimizin gönlünde taht kurdu.


Özellikle önümüzdeki yıl bizleri neler beklediğini anlattığı astroloji yorumlarını dikkatle dinledik. Videoya çektiğim burç yorumlarından bazılarını da sizlerle paylaşmak isterim;
Yengeç; Bu sene Yengeç burçlarının yılı imiş. Para kazançları artacak, ev-çocuk-aşk hayatlarında önemli sorumluluklar alacaklar. 
Balık; Bu sene Balıkların aşk yılı imiş. Çocuk sahibi olabilirler, kararsızlık dönemi geçiriyorlar. Bu sene milli piyango Balık burçlarına vurabilir, çok şanslılar. 
Kova; Iş, hizmet, sağlık alanlarında çok şanslı bir yıldalar. Kilo alıyorlar şu sıra, ama verecekler ;) Evlilik alanları ve çocuk alanları çok aktif. Para kazanma istekleri artıyor. Çözülmemiş bütün duygusal meselelerini çözecekler. 
Başak; Sosyal çevreleri çok aktif olacak. Hayatının iş fırsatı karşısına çıkabilir. Insanların çok fazla dikkatini çekeceği bir süreçteler. Kendilerini hazırlama dönemindeler çünkü 2015 Başakların yılı olacak. Parasal konulara dikkat.


Gelelim ev sahibemiz Clinimed'e. Cilt bakımıyla ilgili Dr. Elif Hanım bizlere bir takım bilgiler verdi. Bu arada merak edenler için Clinimed Kliniğinde yapılan işlemlerden birkaçı;
*Botoks Uygulamaları
*Saç Tedavileri
*Göz Çevresi Tedavileri
*Revital Celluform ile Bölgesel Yağlanma Tedavisi
*P.R.P. Uygulamaları
*Boca Dudak İpliği ile Dudak Şekillendirme
*White In ile Cilt Aydınlatma
*Idebae ile Antiaging Uygulamaları
*Fraksiyonel Co2 Lazer ile Nonablative Cilt Yenileme
*Up Grade Işık Dolgusu
*Q Switched Nd: Yag ile dövme silme
*Oksijen Bakımı
*Mezoterapi
*Proshock Ice
*Fraksiyonel Co2 Lazer ile Akne ve İz Tedavisi
*Prowawe Ice
*Fixer ile Cilt Germe Uygulamaları
*Kimyasal Peeling Uygulamaları
*Beslenme ve Diyet Danışmanlığı
Sizler de bu harika uygulamaları merak ediyor ve denemek istiyorsanız, bir ara kapılarını çalın derim ;)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder