24 Kasım 2013 Pazar

MY WAY- STUDIO KAPROL

Herkese selam ;)
Geçtiğimiz günlerde Studio Kaprol tasarımcılarının n11.com için özel olarak tasarladığı ve 'Studio Kaprol for n11.com' adını verdikleri koleksiyonlarını görmek için Nişantaşı'na Park Hyatt otele gittim.



Arzu Hanım'ın sempatik tavırlarıyla misafirlerini ağırladığı güzel kahvaltının sonrasında genç tasarımcılarının hazırladığı 'My Way' koleksiyonunu görmeye geçtik.


 Koleksiyon kendinden emin duruşu ve geometrik formların yumuşak kuplarla birleşimiyle hepimizi kendine hayran bıraktı. Aynı anda n11.com da uygun fiyatlarla satıldığını öğrenince herkes bir köşede telefonlarından sipariş verme yarışındaydı.


'Studio Kaprol for n11.com' da yer alan ve n11.com için özel olarak tasarlanan 11 look özellikle çalışan kadınlara özel tasarlanmış. Türkiye'nin Açık Pazarı n11.com, Studio Kaprol ile yaptığı işbirliği sonucu modanın seçkin tasarım çizgisini internet alışverişlerine taşımış ve 'My Way' tasarımlarını modayı yakından takip eden müşterilerinin beğenisine sunmaya karar vermiş ;) Çok da iyi yapmış. Şimdi ne mi yapıyoruz? Tabiiki de hemen n11.com'a tıklayıp beğendiğimiz parçaları uygun fiyatlarla gardrobumuza taşıyoruz ;)


Bu arada çok yakında bu blogda bir çekiliş olacak ve takipçilerimden biri bugüne özel verilen Studio Kaprol imzalı fuları boynuna takacak :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder